Diensten

Hoe kunnen wij je helpen?

Business Coaching

 Als ondernemer kijk je vaak in de verte. Maar wat als daar een kruising van stoffige wegen zou verschijnen? En weet je niet welke richting je kiest om de wereld verder te verkennen? Nomads geven je inzicht in de kansen in jouw groei-avontuur. Onze BE A MAD methode geeft je de tools om kosten en opbrengsten te (verhogen). Een nieuw tijdperk is aangebroken. Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw bedrijf?

Be Crazy Method

 “Zaken uitbreiden door middel van analyses via marketing, acquisities en transacties”. Wij helpen u de groei van uw bedrijf te realiseren, te beginnen met financiële analyse. Wat is de winstmarge per product/dienst en wat is het potentieel? Met deze informatie richten we ons op de producten/diensten met de hoogste winstmarge en/of potentieel. Wij zetten er (online) marketing en sales verbinding mee op. Wij maken bedrijfsgroei meetbaar.

Stappenplan

 Hieronder bespreken we de methode van Be MAD. Het 5-stappenplan dat we volgen is voor iedere ondernemer hetzelfde, maar de uitvoering is afgestemd op jouw persoonlijke en professionele wensen en doelen.

 Hoe definiëren we deze verlangens en doelen? Zeker als je met elkaar praat. We willen weten wat jou als ondernemer drijft, waar je trots op bent en wat je denkt dat anders of misschien wel beter zou kunnen. Samen kijken we vooruit en zoeken we uit waar je over een jaar wilt zijn.